Annons
AnnonsWORKOUT ALL IN PINK


Hej!

Nu ligger jag i soffan och jäser, haha! Helt slut efter en superlång måndag, och jag var så hungrig när jag kom hem att jag slängde i mig maten. Då är det bra att man kan värma på färdiglagad köttfärssås som står i kylskåpet och servera med diverse. Och avsluta med en raw bar som slank ned också 😉

Jag körde ett ryggpass igår, och även då jag tränar rygg har jag valt att sänka vikterna en aning. Försöka hitta kontakten. Så nu har jag valt att gå ned kanske något viktsteg vad gäller alla muskelgrupper (eller eventuellt inte ben kanske, där kör jag på rätt hårt) för att kunna känna in rätt muskler och ”squeeza” lite extra.

Jag körde ryggpasset här nedan, fullt klädd i rosa såklart 😉

image2

 

IMG_8874

 

 

Ryggpass:
Chins 3 x 8
Stående rodd med stång 3 x 10
Latsdrag 3 x 10
Sittande rodd 1 arm i taget 8 st x 3
Stående kryssdrag i cable 3 x 8
Latsdrag i cable (planera knäna på en matta i mitten mellan handtagen för att göra det mer bekvämt. sitt ned på knäna och dra armarna från raka till böjda mot kroppen) 4 x 10
Rodd i latsmaskin 4 x 10

image1

 

Här är en maskin jag gärna använder under mina ryggpass. Det är en form av sittande rodd, där man kan arbeta med en arm i taget och få in precis rätt ”drag” och kontakt i ryggen. Den här passar i alla fall mig väldigt bra, och det känns som att maskinen nästan är byggd för mig och min kropp 😉 Det är nog bland det viktigaste bland maskinerna och vikterna i gymmet, att hitta de där maskinerna som känns klockrena just för dig!

Stor kram och godnatt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar