Annons
AnnonsWORK DAY ON THE BALCONY


Här har jag suttit och skrivit träningsscheman och jobbat med mitt egna företag under eftermiddagen. En helt okej arbetsplats 😉 Idag har jag craveat mackor haha, så några sådana blev det tillsammans med min lunchsallad. Och massvis med vatten såklart! Glöm inte vatten i mängder när det är såhär varmt. 

Nu är jag strax hemma från jobbet, ska äta middag, ta en varm dusch och försöka varva ned lite innan sängdags. Känns som att jag inte gör annat än jobbar, äter och sover, haha! Och tränar lite såklart. Men snart semester! 

Hur har er dag varit? Har ni tränat något? Berätta <3

  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar