Annons
AnnonsWhey


Ja, såhär gott kan faktiskt en proteinshake se ut. Min lillebror har precis kommit in i gymvärlden (vilket känns så kul!) och jag ska tipsa honom om allt jag kan. Han frågade om proteinpulver.

Mina tankar kring proteinpulver är att de absolut inte ska ersätta vanlig kost (!), men att det kan vara ett smidigt sätt att få i sig något direkt efter träningen om man inte orkar släpa med sig keso eller en macka till gymmet. Eller om man har svårt att hinna få i sig ett mellanmål under dagen. Då är en proteinshake utmärkt. Eller kanske som på bilden nedan, när man blandat ned en skopa i en smoothie – och genast blev den mer proteinrik! Nu tänkte jag ta och boka in ett PT-pass med brorsan, ser fram emot att plåga honom rejält. Får nog bli ett benpass!

 

Här (adlink) är mitt favoritproteinpulver. Finns i massa göttiga smaker!

 

protein-shake-smoothie

bild: tumblr

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar