Annons
AnnonsWEEKEND FUN


Imorse gjorde jag den här goda frukosten, laktosfri hallonkvarg, flingor, lite linfrön och massa bär. Och väärldens största kopp kaffe, verkligen rekordstor haha! Jag har kommit tillbaka till mitt kaffe mood nu, undrar om det har att göra med att det är höst. Finns det något bättre än att köpa med sig take away kaffe och långpromenera med en vän? Typ inte.

Efter den ganska sena frukosten (sov för en gångs skull riktigt länge idag) så mötte jag mamma och hunden och gick en långpromenad i Hagaparken. Dock var det något lopp där, så det var kaosmycket folk haha! Gick knappt att promenera alls.

Nu kom jag precis hem från en föreläsning om näringslära där jag och mina kollegor och några andra samlats. Även om de flesta där är utbildade, så är det ändå alltid vettigt att gå på sådana om tillfälle erbjuds. Som ni vet uppdateras ju tankarna  och forskningen kring kost och hälsa ofta, och nya råd och rön kommer med jämna mellanrum. Därför är det viktigt att alltid hålla sig till aktuell information! 

Snart ska jag träffa Sofie för en berömd kompiskaffe. Sen blir det en väldigt lugn kväll, imorgon ska jag på lägenhetsvisningar (igen..). Nu måste jag snart hitta något!

Xx,

Amelie 
   
   

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar