Annons
AnnonsWednesday morning


Godmorgon!

Just nu sitter jag och äter frukost, den ser lagom smaklig ut men det var så gott! Jag vaknade och kände direkt att jag behövde frisk luft, så jag tog en morgonpromenad i kylan. Iskallt verkligen, och frost på marken. På något sätt känns det lite mysigt, det är första advent på söndag och vädret får gärna bli lite kyligare. När jag kom hem kände jag mig först inte speciellt hungrig, så jag gjorde i ordning en skål jordgubbskvarg, hemmagjord granola och bär. Men efter ett tag kände jag att jag skulle behöva mer för att klara mig till lunch, så det blev typ två såna här skålar till haha!

Men tränar man hårt är det viktigt att få i sig ordentligt med mat. Älskar att kunna äta min frukost i lugn och ro för en gångs skull, och på TVn har jag såklart satt på Nyhetsmorgon. Det är nog mitt favoritprogram haha, jag skulle kunna sitta framför det där med en kopp kaffe och mysa i flera timmar. Men det blir på helgen det.FullSizeRender (18)

Igår blev det ett PT-pass med ingen mindre än pojkvännen. Han är snäll och vi har bokat in ett PT-pass i veckan fram till jul. För sen åker vi nämligen till Thailand! Känns bra att kunna känna sig lite extra tight på stranden 😉

Vi körde ett hårt pass med blandade övningar för hela kroppen.

– Vi började med 10 st goblet squats med kettlebel i handen. Direkt efter satte vi ett gummiband kring mina anklar och så fick jag gå i sidled kanske 10 m, och sen vända tillbaka. Jag lovar att det bränns i rumpan! Detta gjorde vi x 3.

– Sedan körde vi lite fler benövningar innan vi gick över till överkropp. Här skulle jag stå med ett ben på knä och det andra benet 90 grader fram med foten i marken. Sedan använde jag en av armarna för att pressa upp en kettlebell 10 gånger. Direkt efter skulle jag göra 10 st smala armhävningar, med armarna tätt intill kroppen. Sedan direkt över till samma position som förut, men med motsatt ben i marken och motsatt arm som pressade en kettlebel rakt upp. Cirkeln fick jag köra 3 gånger.

– Vi avslutade med massa olika pullups i ringar.

Ha en superbra onsdag nu!

FullSizeRender (19)

 

 

Me and my boyfriend have scheduled a PT session once a week until Christmas, the day after Christmas we travel to Thailand. It feels really good to train extra hard for the beach 😉 Now I eat my breakfast after a short morning walk in my neighborhood. It is really cold in Sweden right now! After I wasn’t very hungry, so I ate a bowl of strawberry quark, but after a while I ate two more. Haha! I need that for my tough workouts 🙂 Have a great Wednesday!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar