Annons
AnnonsReportage i Shape Up – visar mina magfavoriter!


Hej fina ni!

Jag har legat supersjuk, därav kasst bloggande. Jag reste mig knappt ur sängen på hela gårdagen. Inte livet.

Men eftersom jag är som jag är bestämmer jag mig för att försöka vara frisk (för att jag måste). Ikväll är det dags för finalen i Melodifestivalen, och jag finns på plats där.

Förresten! Kolla in senaste Shape Up. Där visar jag mina absoluta favoritmagövningar! Helt klart värt att spana in, speciellt nu när sommaren närmar sig 😉

Kram!

Amelie

   
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar