Annons
AnnonsVilken förändring! Inspireras av min fantastiska PT-klient


Det är precis det här som gör att jag ÄLSKAR mitt jobb som PT, och som gör att jag vill fortsätta med det (trots att alla andra projekt jag har/resten av karriären gör att tiden inte alltid räcker till). 

Det här är en av mina fantastiska PT-klienter! Och vilken resa vi har gjort tillsammans. Hon är inte bara en klient till mig, utan har även blivit en vän.

Att få vara med, stötta och inspirera är den absolut bästa delen av mitt jobb. Det är så häftigt! Och inte minst att se någon växa som person. Det är minst lika viktigt, om inte viktigare, än det fysiska. Med hjälp av att sparka igång henne med mer träning, lära henne att jobba med fria vikter i gymmet och peppa henne att även ta sig själv till gymmet så har vi nått hit. Att dessutom börja tänka lite mer på kosten, något som ofta kommer på köpet när man börjar intressera sig för en mer hälsosam livsstil och träna – har gett henne dessa resultat. Det här är alltså inte ett resultat av några galna dieter eller hetsträning på något sätt, inte ens i närheten. Hon har snarare lagt om sitt helhetstänk kring sin livsstil, och har antagligen även börjat tycka om sin egen kropp mycket mer. Hon ger den plötsligt vad den förtjänar!

Här är hennes egna ord i ett sms till mig:

Jag kunde ju knappt ens lyfta armen utan vikt innan jag kom till dig och hade så himla dåligt självförtroende i träning. Du har hjälpt mig så mycket! Om jag kunde skulle jag träna med dig varje dag!

   
 

Med de här superinspirerande bilderna kickar vi igång bilderna. Kom ihåg, vad än den här veckan bjuder på så har du kapacitet och styrka att lösa det! Vi tar oss igenom allt <3

Puss

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar