Annons
AnnonsVÄRLDENS BÄSTA GÄNG I FIT BY AMMIE IN THE PARK!


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA TJEJER I MITT BOOTCAMP! Måste nästan skrika ut det. Jag förstår varför så många av er mailar mig och berättar att de vill träna med oss :} Önskar att jag kunde ha bootcamps i hela landet! (kanske kommer ;))

Och när flera av tjejerna kom fram och berättade att de börjat märka resultat, att de har mer ork i vardagen, sover bättre, har finare hy (antagligen på grund av allt vatten jag tvingar dem att dricka;)) och att kroppen känns tightare. Då ville jag skrika och krama dem hårt, haha! 

Detta är precis varför jag jobbar med detta, och älskar varje sekund av det. Att hjälpa människor att nå sina mål är det bästa jag vet!

Vi körde slut på magmusklerna riktigt ordentligt, perfekt såhär till sommaren! Här nedan ser ni några exempel på övningar som vi gjorde:

   
    

Armhävningar med klapp. En riktigt favoritövning hos mig. Tränar inte bara armar och bröst utan tar även rejält i sidan utav magen.

    
Benlyft. Sjukt tung övning för magen! Pressa ned handflatorna i marken och höj och sänk långsamt benen innan de slår i marken. Benen ska såklart vara raka.

   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar