Annons
AnnonsVARFÖR GILLAR JAG BCAA & AMINOSYROR


Okej, jag håller ju på med diverse förbud just nu, haha. Nu har jag också kommit på att jag måste dra ned på koffein, min kropp är alldeles för uttorkad.

Istället dricker jag nu lite mer BCAA. Jag upplever att det stillar sötsug lite, men framförallt innehåller de BCAA jag dricker också essentiella aminosyror som är livsnödvändiga. Dock så skulle jag inte rekommendera att gå och sippa hela dagen, det är framförallt ett jäkla slöseri med pengar haha. Själv använder jag dem främst för att få lite mer energi, ofta i samband med träning för att maxa resultaten – men också istället för kaffe under långa eftermiddagar på jobbet..

Xx, Am

(null)

(null)

Between my meals, and before, during and after my workouts I drink BCAA. It’s a perfect supplement if you want to drink less coffee (but still want to drink something, haha), as I want and have as a goal right now. Xx, Am

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar