Annons
AnnonsTRÄNINGSMOTIVATION & NIKE’S NYA DOJJOR


Äntligen börjar min träningsmotivation komma tillbaka på riktigt! Känner mig väldigt glad för det, trots att jag alltid pushar mig till att ta mig till gymmet – och älskar träningen väl på plats – så är det klart att motivationen och peppen kring att träna går i perioder även för mig. 

Och just nu känns det så otroligt kul! Jag vill bara använda kroppen så mycket jag kan, testa nya övningar och hitta kontakt med muskler jag aldrig tidigare hittat kontakt med. Kanske är det våren och ljuset?  

     

Och nu lagom till när träningsmotivationen finns där den ska så ska jag på ett event med NIKE imorgonbitti. Så kul! Frukostträning med NTC (Nike Training Club). Vi ska få köra ett träningspass i de senaste träningsskorna inom Women’s Training, Nike FREE Flyknit TR samt Nike Zoom Fit Agility Flyknit. Vilken kanonstart på en onsdag – jag längtar!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar