Annons
AnnonsTRÄNING MED A


Haha, jag är inte klok! För mycket energi.. Det här jobbet passar mig så bra, jag älskar verkligen varje sekund av det. Alla häftiga människor jag får chans att träffa, men framförallt all positiv energi. Jag själv har så mycket energi jag behöver kanalisera.. Lika bra att sprida den lite 😉

Idag fick jag sms från bästa babyn, som hade ett pass inbokat hos mig. Hon hade sin studentskiva igår, och bad om ett något lugnare pass. Själv var jag svintaggad på träning, och jag har insett att jag och Andrea tränar väldigt bra tillsammans. Så jag hade dragit min PWO och satt på grymt hög housemusik i gymmet lagom till Andrea kom 😉 

Sedan var det fullt ös! Stackars Andrea att ha en sån galen PT, haha! Såhär såg passet ut:

Situps med boll kasta mot vägg 30 x 5

800m rodd 

Cirkel: 

50 situps, 40 armhävningar, 30 kettlebellssvingar x 4

Axelpress 10 x 3

Benresningar 20 x 2 

Edit    

       

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar