Annons
AnnonsTräning för baksida


För några dagar sedan körde jag ett pass som fick mig att skaka i hela kroppen efteråt, precis som jag gillar det! Testade ett superset för baksidan.

Den gick ut på att man ligger på bänken och lyfter vikterna rakt upp med armbågarna tätt mot kroppen. Sedan håller man kontrollerat på vägen. Tänk på att lyfta armarna högt, tänk att armbågsleden ska passera axelleden, detta för att få till skulderbladsaktiveringen.

 

IMG_0334

 

Sedan byter du ställning och har här benen utanför bänken och håller i ett statiskt läge så länge du orkar med god teknik. Den här övningen är bra för hela baksidan av kroppen.

 

IMG_5356

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar