Annons
AnnonsTODAY’S FUN


Nu har jag snart klarat en månad utan koffein! Och satan vad det känns bra, kroppen känns ”renare” och mer återfuktad. Jag har huvudvärk mer sällan och känner mig allmänt fräschare.

Det var när jag åkte till USA som jag helt enkelt kände att jag äntligen kände att jag hade en chans att vänja av mig lite. Lättare när man inte är hemma, bland kaffemaskinen och kylen fylld av energidrycker och framförallt – vanor. Invanda beteenden är vår största fiende mot vår hälsa många gånger.

Första dagarna kände jag det klassiska, enorm trötthet och huvudvärk. Men efter någon vecka avtog det. Första tiden hallucinerade jag på riktigt om Starbucksmuggar, energidrycker och t.o.m Cola light. Haha, så sjukt egentligen!

Nu har jag t.o.m slutat längta efter kaffe, och dricker glatt té till frukosten eller fikat. Så nu ska jag klara mig utan det hela sommaren, kan tänka mig att det blir tuffare till vintern och lagom tills mörkret kommer.. Men det är ett senare problem 😉

Här ser ni iaf dagens frukost, innan jag drog iväg för jobb. I eftermiddag blir det möte hos CHIC-redaktionen inför måndagens inspirationskväll, längtar efter att träffa hela härliga redaktionen. På CHIC-kvällen ska jag även föreläsa. Den har ni väl inte missat? Säkra er plats nu direkt!

Xx, Amelie

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar