Annons
AnnonsTISDAG I THAILANDET


image

Hej fina ni,

 

Ledsen för dålig uppdatering. Det är så lugnt här på ön så jag liksom glömmer bort all sorts uppkoppling. Det känner jag mig värd dock :} Några veckor om året (tänk vad lite egentligen!) är det nog väldigt nyttigt att koppla ned tekniken lite..
Dagarna spenderas ganska lika. En stoor hotellfrukost, läsa lite vid poolen, bada (bästa!) och ta hand om varandra. Massa massa pussar. Och sen lunch, och har vi lust kör vi ett pass i hotellgymmet på eftermiddagen. Jag körde lite axlar med mycket superset igår, och slängde in någon magövning. Mer än så orkar man inte träna i värmen, trots att solen nästan gått ned så är det KVAVT!
Idag blev min träning en lång promenad utmed stranden. Förut promenerade jag sjukt mycket, och älskade det. Förstår inte varför jag slutade med det! I och för sig är det ju bra mycket trevligare att göra sånt när det är lite fint väder även hemma. Och att göra det utmed en strand är ju rätt oslagbart….
Dock har jag bränt mig, och inte lite heller haha! Orkar inte med mig själv… Att gå en promenad på 70 min utmed vattnet fram och tillbaka mitt på dagen, inte så smart. Så får se ut som en kräfta sista dagen på 2014 😉
Har ni förresten hunnit tänka ut några bra nyårslöften? Inspirera mig!
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar