Annons
AnnonsThursday In Marbella


Marbella bjuder på superkonstigt väder. Ena sekunden regn och nästa sekund strålande sol, haha! Men det gör inget, vi har det sjukt bra. Mycket jobb blir gjort, smart att ta mer varsin laptop så vi kan sitta i varsin soffa och jobba undan massa. Riktigt nice sätt att jobba på, med en kompis att bolla vissa idéer och jobbfrågor med, en skål nötter och massa frukt bredvid. Och room service bara ett samtal bort 😉 Att vi bor i en svit gör ju inte heller saker sämre. Vi bor på det grymma hotellet Puente Romano.

Nu ska vi snart dra av ett kort träningspass, och sen blir det antagligen en lugn kväll. Sedan väntar två dagar med dagsfester! Har ni varit på Ocean Club eller Nikki Beach här i Marbella? Har ni några andra bra tips? 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar