Annons
AnnonsThe Healthy Box!


Hej fina ni och hej fina lördag!

Jag vaknade riktigt tidigt, i alla fall för att vara lördag. Rätt mysigt ändå, frukost framför tvn i lugn och ro.

Igår fick jag ett paket från bästa The Healthy Box! Ni ska få se lite närmare vad det fanns i paketet lite senare, men här ser ni några av gottigheterna jag avnjöt till min frukost. Mums! Älskar idén, att få testa massa hälsosamma (men fortfarande helt fantastiskt goda!) produkter som man inte testat förut. Flera av dessa sweets kommer jag garanterat köpa på mig mer av – antagligen redan i helgen :} Det här vill jag ha varje månad, så härligt! Signa upp er också <3

image

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar