Annons
AnnonsTesta en rolig kurs!


Heej mina vänner!

Hoppas ni mår bra<3 Det gör jag, är ju fortfarande kvar i solen i Spanien 😉

Jag älskar som ni vet att ha nya projekt, och att lära mig nya saker. Då är att gå en kurs perfekt. Något kul man kanske kan dra med en kompis på! Just nu erbjuder Planet Fitness flera nya grymma kurser. Själv är jag sugen på Aqua Pilates, sjukt skonsam träning!
Ni kan läsa mer om dem här

  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar