Annons
Annons#teamworkdreamwork 


We’ve reached our next goal! #teamworkdreamwork

Det kommer komma ett långt inlägg om vår resa till Spanien så fort jag får någon minut över. Men vi har plåtat så otroligt mycket material där nere, allt till våra nya jobbprojekt. 

Det är nog ingen som lyckats missa att jag är en sann entreprenör, ganska hetsig och alltid med nya projekt på gång. Jag startade mitt första företag när jag precis hade fyllt 18, har nu mitt andra och jobbar natt som dag. Och det är bland det roligaste jag vet!

Ibland blir det nog på bekostnad på relationer, och nöjen. Men jag drivs verkligen av känslan att arbeta mot ett mål, och att göra något bra för mig själv. 

   
  

  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar