Annons
AnnonsTAR TACKSAMT EMOT TIPS!


Nu är det stress, haha! Nä men på fredag ska jag och min kille ha middag, och måste komma på lite bra rätter att bjuda på. Vi har inte gäster hos oss så ofta, vi äter gärna ute (är kanske lite lata haha :D), jag t.ex älskar att träffa mina tjejer ute för en härlig middag på en riktigt schysst restaurang. Men nu ska vi alltså ha gäster, en riktig parmiddag 😉 

Så nu behöver jag alla tips jag kan få! Strunta i nyttigt eller ej, jag behöver alla era favoritrecept. Gärna enkla dock hehe.

   

     

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar