Annons
AnnonsTankar kring träning


Hur är er måndag? Efter gårdagens vilodag är jag enormt peppad på gymmet i eftermiddag. Så blir det ofta, jag kan inte hålla mig borta – även om jag vet att kroppen behöver vila och återhämtning 😉 Gymmet är verkligen min fristad.

IMG_4732

Efter en intensiv dag på jobbet så älskar jag att ta mina grejer och dra till gymmet, möta upp lite vänner och köra ett bra pass. Idag hoppas jag få träna med donnan nedan.

Jag håller just nu på att fundera lite kring mina mål med träningen. Jag har alltid tränat för att det får mig att må väldigt bra, och ger mig massa endorfiner. Att se bra ut i bikini är såklart ett stort plus, men för att orka träna så mycket som jag gör så är jag rätt säker på att motivationen måste komma någon annanstans ifrån än utseendehetsen. Man måste verkligen älska det man gör, och att svettas riktigt ordentligt haha.

Nu står jag inför frågan om jag vill fortsätta träna tung styrketräning, det är ju trots allt det roligaste jag vet, och jag vet att det ger tusen gånger bättre resultat än att endast köra massa cardio. Man blir fast och tight i kroppen! Men jag vet att variation är nyckeln både till att fortsätta känna sig peppad, men också till att få resultat genom att ”chocka” kroppen lite. Annars vänjer sig kroppen snabbt och slutar utvecklas. Så klart är att jag vill få in fler högintensiva pass i veckan. Få upp pulsen och känna blodsmak i munnen. Har funderat lite kring crossfit, en stentuff träningsform som säkert passar mig just därför. Men jag har väldigt svårt att veta när jag kommer ifrån jobbet och att passa tider till gruppass. Har ni några bra tips?

Dessutom vill jag få in mer rörlighet, något som verkligen känns som ett måste. Ska försöka hitta något yogapass i veckan som jag kan dra med min pojkvän på.

IMG_4476

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar