Annons
AnnonsTack för uppvaktningen bästa Adidas!


Tack bästa tjejerna på Adidas för de fantastiska blommorna som budades på min födelsedag! En sådan enkel gest betyder massvis, och nu pryder de vackra (rosa – ofc) blommorna mitt marmorbord hemma <3

Nu längtar jag lite till helgen! Då tänkte jag fira min födelsedag hela helgen 😉 

Jag ville mest titta in och tacka er för att ni tittar in här varje dag. Och för all inspiration och motivation NI ger MIG. Det betyder massor <3 Jag ska bli bättre på att svara på era frågor och kommentarer. Ska bättra mig massvis. Ibland (rätt ofta) är det svårt bara att få ihop att blogga öht, tillsammans med alla andra tusen saker i livet. Hoppas ni förstår. Men det ska bli bättring! <3 Tack för att ni finns. Mina läsare är verkligen de mest genuina, fina läsarna som finns.

   
   
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar