Annons
AnnonsSURFING <3


Jahopp, och så regnar det igen då. Sån katastrofsommar, haha!

Men vad jag är såå glad för är att jag åker till solen en vecka i slutet av augusti. Jag ska ju nämligen till Biarritz för att lära mig surfa tillsammans med Surfakademin!

Jag är så orimligt peppad på den här resan. Inte bara för att jag är säker på att surfing kommer passa mig så galant (världens coolaste sport att kunna!!), utan också för alla nya människor man kommer lära känna. Jag reser nämligen iväg själv, och det känns så rätt just nu. En vecka att utvecklas som person, både atletiskt men även mentalt. Folk åker både med sällskap, eller helt själva med Surfakademin. Deras resor handlar mycket om öppenhet och good energy, alla är välkomna och alla hänger tillsammans – unga som gamla. Kommer passa sociala mig perfekt!!

Tycker ni ska spana in dem, kan ni komma på en häftigare vintersemester än att surfa på typ Costa Rica?

   
    

Pics: Surfakademin 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar