Annons
AnnonsSummerburst Pre Party


I helgen har vi ju dansat konstant. För oss som gick med Starclub och Heineken började Summerburst redan i torsdags. Vi blev bjudna ut till området för lite förmingel innan den riktiga festivalen satte igång på fredagen.

Många bekanta ansikten, men det var kul att få chans att hänga och lära känna de man inte träffat förut innan festligheterna skulle påbörjas dagen efter.

Jag hade på mig en jättefin cape från One Teaspoon som man kan skymta. Tyvärr var det ju en aning kallt, så fick ha skinnjackan på. Men älskar caper av olika slag, så fint med lager på lager!

 

Hittade inte exakt capen, men mycket annat fint från One Teaspoon kan du shoppa här

Mina favoritskor (typ de enda jag använder) klickar ni hem här!

 

 

Summerburst Sthlm Torsdag - 038Summerburst Sthlm Torsdag - 017Summerburst Sthlm Torsdag - 008 Summerburst Sthlm Torsdag - 009Summerburst Sthlm Torsdag - 039

Pics: me and Starclub

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar