Annons
Annons#stretchamore


Igår var jag inbjuden på ett event med Sportamore. Nämligen finalen i deras stretchutmaning #stretchamore. Det var ”Naprapat-Jonas” som höll i rörlighetspasset, och det var såå bra! Herregud, jag som ofta känner mig ganska smidig och vig – ehh not so much. Haha! Satan var det drog.

Det var bästa Bea, som är chefredaktör på Sportamore, som bjudit in mig. B är en så fin person, jag har känt henne i många år, sedan jag var en riktig liten skitunge haha. Hon har alltid ställt upp för mig, gett mig bra råd och peppat. Jag tror alla behöver någon sorts mentor, speciellt när man är ung. Och hon har varit (en av) min(a), även om vi inte ses så ofta.

  

Jag och systrarna Kjos.
    

Jag och Naprapat-Jonas

   

Ida tar bloggfotandet på största allvar, haha.

   
  

Jag och grymma Pischa.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar