Annons
AnnonsSTRETCH OCH YOGA


Jag har många olika träningsmål inför 2015. De är i mångt och mycket inte ytliga sådana. Jag vill kunna springa milen på OK tid, kunna göra chins, göra ännu fler viktade dips, höja vikterna i mina benböj, stå på händer och förbättra min kroppskontroll och mycket mer. Det är så inspirerande med mål av olika slag! De får en att vilja verkligen kämpa och ta sig till träningen även de där dagarna det känns motigt.

Ett av mina specifika mål är att bli rörligare, och i förlängningen kunna använda min kropp för mer gymnastiska övningar. Då gäller det att sköta stretchningen ordentligt, och få in fler yogapass. Här är bilder från när jag gjorde min stretch på stranden i Thailand. Det är ett fantastiskt sätt att starta dagen på! Det behöver inte ta lång tid, utan huvudsaken är att ge kroppen chans att vakna till på ett snällt sätt.

Har ni några speciella rutiner vad gäller stretchning? Får ni in någon yoga i ert schema? Jag tänkte göra ett inlägg med bilder på några riktigt bra stretchövningar ni ska försöka få in så ofta som möjligt, och kan göra precis var som helst. Vad tror ni om det? :}

IMG_8086

 

IMG_7883

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar