Annons
AnnonsSPECIELL FORM AV PWO


 

Godkväll finisar!

Jag glömde ju helt att visa er resultatet av mina pepparkakor igår, haha. Såhär mysigt blev vår eftermiddagsfika, medan killen satt och spelade TV-spel 😉 Det blev även min PWO innan jag drog till gymmet!

Godnatt fina ni, jag ska försöka komma i säng lite tidigare ikväll än det blev igår. Vi hörs mer imorgon, puss!

IMG_0025

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar