Annons
AnnonsSNÖIGA SÖNDAG


Godmorgon söndag!

Gissa hur glad jag är, första natten utan att vakna vid 03 pga jetlag haha. Istället vaknade jag ganska precis, upo till detta vinterlandskap! Helt fantastiskt!

Blir ingen morgoncardio eller något idag, istället lockade soffan och frukosten mer. Träningen sparar jag till senare, jag brukar ibland ha söndagar som restdays, men pga långresa och grejer så har det blivit lite mer vilodagar än vanligt. Och detta i kombo med att kroppen känns stark och gärna rör på sig lite, gör att jag kommer besöka gymmet senare.

Men nu är min jättefrukost i magen, så den ska få smälta lite haha och så ska jag ta och sköta lite med bloggen och lite kring jobb vid datorn innan jag sätter igång med dagen.

Stor puss!

 

image

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar