Annons
AnnonsSMIDIG LUNCH


Hej måndag!

Kanske inte den charmigaste bilden jag tagit ever, haha! Men jag ville mest visa er min lunch idag. Så sjukt enkelt. Jag värmde en kycklingfilé som blev över från gårdagens middag, blandade med massa babyspenat, olika grönsaker och toppade med en vitlöksdressing. Jag hade tänkt försöka göra min ”ceasarsallad” komplett genom att steka bitar av bröd i olja som krutonger, men var för hungrig så åt brödet bredvid haha.

Ville bara visa hur en lunch kan se ut när jag inte orkar fixa så mycket. Dock äter jag alltid bröd till om jag käkar sallad och inte har potatis, bulgur etc. Jag behöver mina carbs, haha.

Kika in senare, har massa kul nyheter att släppa! <3

  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar