Annons
AnnonsSKÖNHETSSNACK


 Nu börjar det klia liiiite i fingrarna, haha. Även om jag verkligen älskar att hänga på landet, och har varit ovanligt duktig på att koppla bort allting, så kan jag inte hjälpa att min hjärna går runt och processar jobb. Jag tänker på alla feta projekt jag ska ta tag i till hösten!

Men över till lite skönhetssnack. Jag är så fruktansvärt dålig på att sköta om min hud! Jag har liksom aldrig behövt, utan har varit bortskämd med babylen hud. Nu har jag plötsligt fått lite utslag, det måste vara värmeskillnader och lite sånt. Men det är onekligen dags att börja sköta om den lite, haha. Hur tar ni hand om er hud? Har ni några favoritprodukter? Kanske några universalknep? Om ni tipsar här så kan jag publicera ett inlägg där jag sammanställer alla tips.

En serie som jag precis ska börja testa är denna, och den ska tydligen vara GRYM! Känns som den kan passa mig och min hudtyp. Har hört så gott om denna från alla håll och kanter. Ska bli väldigt spännande! Återkommer såklart om resultat :}

Om ni är osäkra på vad ni ska använda för produkter just för er tycker jag ni ska vända er till en hudterapeut, de kan ju det bäst. Jag har besökt bästa Maria på salong House Of beauty på Östermalm. Som sagt, mitt bästa tips är att ta hjälp av ett proffs.

Ha en fin kväll nu hjärtan!

//Ammie

       


bilder på mig och en av mina bästisar Hanna

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar