Annons
AnnonsSKADOR


Hej finisar!

Jag har faktiskt förinställt lite inlägg åt er så ni har något att göra när jag är borta och sitter på ett flygplan 😉

Nu sitter vi på Helsingfors flygplats, vi är alltså på väg till Tokyo på semester. Ska bli så häftigt att få se en så stor stad i Asien!
  
 

Men det var egentligen inte det jag skulle prata om. I fredags hände något så tråkigt. Jag som tränar mycket har verkligen klarat mig bra ifrån skador, men nu så gjorde jag illa axeln. Det är något som antagligen byggts upp under en längre tid då man som högerhänt hela tiden använder den armen och axeln och ofta håller i statiska lägen exempelvis då man smsar eller använder mobilen till annat.

Och när jag körde ett överkroppspass i fredags så började det göra väldigt ont och jag kunde inte fortsätta med mina armhävningar. Sedan har det smärtat under helgen.

Som sagt väldigt tråkigt när träningen går väldigt bra och man har massa motivation. Men nu är det vila som gäller, och sedan ändra vanan med att alltid hålla telefonen på samma sätt och i princip sköta all kommunikation och mail/jobb från den. Jag kommer också jobba en del med olika rehabövningar när axeln väl tillåter, och lägga upp ett eget träningsupplägg som fungerar extra bra just för mig. 

Hur är det med skador och sånt för er? Har ni något som påverkar er vardag eller träning?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar