Annons
AnnonsSELFIES OCH HANDSTAND


Igår mötte jag upp min kille för ett överkroppspass. Jag tror att jag har nämnt det förr, men O jobbar väldigt mycket med egen kroppsvikt. Han hittar alltid på roliga och väldigt annorlunda övningar. 

Igår jobbade vi t.ex med dips uppe i ribbstolen (vem tvingar sin flickvän att göra dips helt fritt uppe på 3 m höjd?! Haha!), botten-upp-pressar med kettlebells (sjukt bra stabilitetsövning) och massa olika varianter av bryggan (som inte alls gick bra! Blev nästan lite irriterad haha, jag ville ständigt gå upp i min vanliga variant av bryggan men O bad mig hålla ihop fötterna och händerna vid öronen osv – så svårt!).

  

Den här bilden är från tidigare på dagen, då jag och fröken Modig övade teknik i marklyften.

  

Såhär umgås jag och min kille som mest, haha! Selfies och handstand…

Nu ska jag packa ihop inför dagen och strax kommer taxin och plockar upp mig inför NIKE’s träningsfrukost. Ha en kanonfin dag älsklingar!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar