Annons
AnnonsSAN FRANCISCO DAY 1


Hej gullungar,

Jag har det så bra, ni behöver inte oroa er 😉 San Francisco är fantastiskt! Hoppas ni också mår bra? Jag antar att de flesta av er strax går upp för måndagmorgon, här ska jag precis gå och lägga mig efter att ha bloggat klart nu.

Det är ganska varmt här just nu, i alla fall mycket varmare än i Sverige. Ibland blåser det till lite, och då känns det svalt. Men det är så härligt. Jag är fortfarande rejält jetlaggad, känner mig helt snurrig och nästan febersjuk eller bakfull, haha. Men det är väl naturligt med en tidsomställning på 9 timmar, I guess. Jag vaknade imorse med gott om energi, och tog som sagt en runda där jag sprang och gick på höjderna här. Sedan säckade jag ihop vid 10 och hämtade mig aldrig riktigt, har väl gäspat mest hela dagen haha..

För mig är det extremt viktigt med regelbundna sängvanor. Att sova och vakna ungefär samma tider varje dag. Är det något ni är duktiga på?

Hi you,

I hope you’re fine? I am! :} San Francisco is amazing. It is warm and it’s really nice to finally see the sun after many months in dark Sweden haha. I have a really bad jetlag though, and almost feel ill. I hope it will be better tomorrow. For me, it’s very important to sleep and wake up at the same time every day, That’s what’s best for my body and mind. Is this something that you’re good at?

DSC_1145 DSC_1155 (2) DSC_1160 (2)DSC_1169 DSC_1178

Jag testade Ice Tea idag för första gången på länge. Älskar att det finns så bra möjligheter till sådant och till härliga juicer och lemonader av olika slag här.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar