Annons
AnnonsSÅHÄR FÅR DU EN STARK, SNYGG KROPP!


Mitt liv är så himla fullt upp hela tiden, som min mamma sa idag: ”alltid är det något!”. Haha, och det stämmer ju helt klart. Jag har ju berättat förut att jag är en rastlös själ som alltid sätter igång nya projekt. Just nu har jobbet med spånandet kring höstens roliga grejer påbörjats. Flera roliga möten i veckan som kommer nu.

Idag har jag varit på ett möte med Charlotta uppe på CHIC-redaktionen inför min resa till Biarritz på söndag. Jag åker ju faktiskt dit för att göra ett reportage för CHIC. Charlotta ska ju för övrigt sluta på CHIC, som vi kommer sakna henne! Få människor jag träffat med sånt ”go” i.

Många brukar hetsa med dieter inför strandsäsong och solsemestrar. Men så gör inte jag. Som ni säkert vet vid det här laget så tränar jag för att vara stark. Och det vill jag ju vara året runt. Det är klart att man kanske undviker sånt som gör en extremt vätskefylld och svullen exakt innan man hoppar i bikinin, men jag skulle aldrig banta inför en semester. Fy så tråkigt, det förstör ju liksom halva nöjet inför resan.

Jag får dagligen mail från unga tjejer som vill få tips på hur man snabbt och lätt rasar i kilon. Och vet ni – jag skulle aldrig tipsa om något sådant. Det finns inga genvägar till en god hälsa, utan ät ordentligt med NYTTIG mat (gå aldrig hungrig för guds skull! Jag skulle aldrig palla vara hungrig haha usch så hemskt), få i dig så lite tillsatser som möjligt och aldrig halvfabrikat, träna MYCKET, ta verkligen ut dig på passen, ta dina vitaminer och sov ordentligt. Och skratta, den viktigaste genvägen till en god hälsa är att omge sig med god energi.

Om du lever såhär kommer du automatiskt må bättre och få en stark, snygg kropp. Och gör det året runt, hela tiden – inte bara inför den stundande semesterresan.

  


TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar