Annons
AnnonsRUMPPASS DELUXE


 Hej finaste,

Igår mötte jag upp en av mina bästisar och firade den röda dagen med ett ordentligt benpass. Då jag fyllt på kroppen ordentligt under onsdagen med diverse så kände jag att jag hade rejält med energi för att ta ut mig ordentligt. Och Hanna kände detsamma!

Gud vad härligt det är att träna med en vän, vi pushade varandra till max och introducerade även varandra för nya övningar.

Främst jobbade vi med benböj, en så sjukt effektiv och bra övning! Vi arbetade i stegar där vi började på låga vikter/många reps och för varje gång vi höjde vikterna sänktes repetitionerna. När vi kommit upp riktigt högt i vikterna och bara var nere på några få reps började vi klättra bakåt igen, dvs sänka vikterna och höja repsen. Testa!

     

Sen var det bootcamp-dags, som jag tänkte berätta mer om senare. Efter åkte jag och min kille hem och lagade världens godaste middag. Maten slank ned för fort så hann inte fota haha, men jag ville ändå tipsa om ni vill ha en riktigt god fredagsmiddag.

Stek kycklingfiléer 2 min per sida, skär ett snitt och fyll varje med färska örter (bästa som finns!) såsom timjan, rosmarin och salvia. Stoppa också in citronskivor, hela klyftor av vitlök, hackad chili och till sist penslar ni soja på och saltar och pepprar. In i ugnen i 15-20 min till och sen serverar ni förslagsvis med sötpotatispommes och en god sallad. Dröm!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar