Annons
AnnonsRidin’ my bike


Okej BÄSTA grejen år 2016 hittills måste vara min fina cykel. Världens bästa pappa köpte den i födelsedagspresent till mig. Typ bästa presenten jag fått, haha. Den där tar mig runt stan och alla mina möten på nolltid. Dröm!

Dessutom har jag monterat på två rejäla korgar, både dem och cykeln är från Stålhästen. Korgarna behövs verkligen då jag alltid drar runt på väskor likt en riktig packåsna, haha!


TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar