Annons
Annons



RECEPT; ZUCCHINILASAGNE


Hej!

Nu kommer ännu ett av mina receptinlägg, ni verkar gilla dem 😉 Igårkväll lagade jag zucchinilasagne till min kära sambo.

Ingredienser:
500 gr Nötfärs
1 st Gul Lök
1 st Vitlöksklyfta
1 burk Krossad Tomat (köpte den med smak örter)
1 stor burk keso
1 stor Zucchini
1 st Lagerblad
Oregano, Basilika, Salt och Peppar

Gör så här:
1) Skiva zucchinin på längden med en osthyvel. Jag försöker att inte göra dem alltför tunna. Lägg sedan skivorna på en ren hushållspapper och strö på lite salt, detta för att suga ut så mycket vätska som möjligt ur längderna.

bra

2) Fräs löken och tillsätt sedan köttfärsen. När den är klar häll i tomaterna, lagerbladet och resten av kryddorna. Låt småkoka i 10 minuter under lock.

bra1

3) Lägg hälften av zucchinin i en ugnsform så att den täcker botten. Ös på häften av köttfärssåsen och sedan ett lager med keso. Täck med resten av zucchinin och avsluta med köttfärssåsen som är kvar. Sedan toppar jag med massa basilika.

bra bild3

4) Grädda i 225°C i ca 20 minuter! Supergott och riktigt nyttigt tips till er helgmiddag!

brabild4

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.



Arkiv



Annons


Annons

Laddar