Annons
AnnonsPRIDE


Nu är det till och med augusti. Hur konstigt känns inte det då? Vad hände med den här sommaren haha! 

Idag vaknade jag upp med lite ont i knät. Blir stressad för jag har haft problem med samma knä förr. Antagligen beror det på att jag har lite olika långa ben och därför felkompenserar en aning då jag går, i benböj etc. Förra gången hjälpte det lite då jag gick till en naprapat några gånger för att knäcka rätt.. Får nog bli att boka in ett sådant besök väldigt snart igen. 

Idag tänkte jag försöka få en glimt av Pride. Den gör mig så så glad. Finns det något bättre att fira än kärleken? Att alla får bli kära i precis vem de vill. Lycklig kärlek och pirr i magen är ju det absolut bästa som finns.

Hur tillbringar ni er lördag? Hoppas ni har sol som vi i Stockholm <3

  

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar