Annons
AnnonsPretty Hair


Jag får massor av frågor både här, i mail och faktiskt typ ute på krogen eller gymmet om mina extensions och vad jag använder. Kolla, det är riktigt få hårförlängningsmetoder där man kan fläta upp håret på det här sättet utan att fästena syns. Men det funkar med Mago Hair, som jag använder.

Denna metod går ut på att man knyter en liten knut kring en hårslinga där man fäster löshåret i. Det känns så bra att det är helt naturligt, inga konstiga kemikalier och inte heller någon värme som kommer att bränna sönder håret.

Och man behöver inte ens slita på håret när det ska tas bort. Eftersom det bara är en liten knut, så tar frisören bara en sax och klipper bort tråden. Så snabbt går det också! Kan varmt rekommendera Mago Hair, läs mer här!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar