Annons
AnnonsPress week in Sthlm


Den här veckan är det pressvecka i Stockholm, vilket betyder att presskontoren bjuder in så man kan komma förbi och spana på nyheterna inför nästa säsong. 

Jag hinner tyvärr inte besöka alla jag vill, men igår tog jag med mig Julia och svängde förbi Polhem PR där bästa William arbetar. Där kikade vi på nyheterna inför AW16, roligast var såklart träningsavdelningen.

Annons

Vi får se om jag hinner förbi några ställen även idag, min dag är ju lika späckad som vanligt haha.

Ha en fin dag, kram!

  

 
  
   
 
  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar