Annons
AnnonsPRE WORKOUT GOTTIS


Hej!

Nu är vi hemma i Sverige.. Landade igårkväll, och dygnsrytmen är helt upp och ned. Vaknade prick klockan 03 inatt, klarvaken och kunde inte somna om. Inte så konstigt egentligen, i Thailand var ju klockan nio på morgonen och det var ju dags att gå upp 😉

Och jag fryyser så mycket!! Det är så enormt kallt, min näsa är genomfrusen haha. Men trots att det tar emot lite att lämna den varma soffan, så drar jag till gymmet nu!

brrrra brrrra2

 

Såhär laddar jag upp inför mitt benpass. Skulle kunna föräta mig på musli med mjölk, hehe. Chiafrön är bra till så himla mycket, de är proppfulla med proteiner, mineraler och kalcium. Jag brukar toppa det mesta med någon eller några teskedar chiafrön, alltifrån musli till sallader eller blanda ned i gröten. Eller göra de hypeade chiapuddingarna :} Nej nu är det dags för mig att packa träningsväskan, puss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar