Annons
AnnonsPhotoshoot w/ Roxy


Igår plåtade jag och Caroline Roxy Planet Fitness inför våra nya projekt. Alltså det är så sjukt mycket kul på gång inför sommaren, ni fattar inte! 

På kvällen var jag hyfsat trött kan jag säga.. Jag försökte mig på att laga matlådor, men åt upp nästan allt direkt.. Haha så himla lyckat.

Xx,

Amelie 

   
    
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar