Annons
AnnonsPARADISET


Igårkväll hade jag och Hanna världens myskväll. BÄSTA sättet att spendera en onsdagkväll!

Vi åt middag på ett så härligt ställe på Södermalm, Paradiset. En stor matmarknad där ekologisk frukt, grönsaker, teer och råvaror trängs med varandra. Skulle kunna vandra runt där i en evighet!
   
De har också en restaurang där jag åt en räksallad med bönor, hummus, torkad frukt, keso, nötter etc.. Alldeles för dyr för vad jag kan betala för en sallad egentligen, men det var nästan värt det bara för den mysiga stämningen :}

    
    
 

Sen gick vi hem till Hanna och drack té och satt och planerade till sent inpå kvällskvisten. Så mycket roliga saker är på gång!

Nu har jag precis haft möte med banken (intressant info hehe) och sedan spenderat några timmar vid datorn och jobbat undan massvis. Blir vilodag för mig idag, kanske sticker iväg på yoga sen!

Lite lugn i själen <3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar