Annons
AnnonsPå plats på Friends Arena – Mellofinalen!


Igår var jag på plats på Friends Arena och såg finalen i Mellon! Kanske inte mitt mest smarta drag eftersom jag legat i hög feber dagen innan. Men jag hade lovat med mig som +1 på en trerättersmiddag och allt möjligt sen 3 månader tillbaka, så det kändes inte super att behöva ställa in.

Jag sov HELA lördagen, och var feberfri på eftermiddagen. Tog ändå två värktabletter, och åkte dit. Jag hade en fantastiskt rolig kväll, men nu ligger jag ännu sjukare än förra veckan..

Aja, nog om det nu. För nu ska jag berätta om hela eventet!


Min syster gjorde mig himla fin i håret <3 Älskar verkligen flätor just nu!

Vi blev bjudna på en fantastisk trerätters middag i kyrkan ute på Skeppsholmen. Otroligt häftig festlokal. Emellan rätterna var det tal och musik quiz (med hur mycket Carola som helst, win!).

Sen hoppade vi in i bussar som tog oss ut till Friends Arena. Där såg vi ju Frans ta hem alltihop, men det vet ni säkert redan.

Sen drack jag en Cola light och åkte hemåt. Det är alltid roligt att göra lite annorlunda grejer, detta var en mycket rolig kväll jag kommer leva på länge!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar