Annons
AnnonsPÅ EN BRA HELG UNNAR MAN SIG


Älskar de varma fina dagarna när dag övergår i kväll utan att man nästan märker det. Det är lycka.

Precis en sådan kväll hade vi i fredags. Efter en lång jobbvecka så satt vi på en uteservering vid vattnet och bara njöt av solen och tittade på människor. Sedan strosade vi vidare utan att riktigt veta vart vi skulle, och hamnade på ett annat ställe för middag.

Jag pratar ju ofta om det – men hälsa är balans. Jag tränar i princip varje dag, äter hälsosamt och ”cleant” alltsom oftast – och älskar det! Det är en enormt stor del av mitt liv. Men jag ska också kunna gå ut och äta en härlig middag och dricka vin någon gång ibland. Det är vad jag tror på funkar i längden. Balansen. Att strypa alla kolhydrater, hetsträna och välja bort allt socialt liv i en period är ingenting som kommer funka. Du kommer antagligen bli olycklig, och med största sannolikhet inte bygga en speciellt stark kropp. 

   
 

Det här åt vi i fredagskväll. Min killes fisksoppa var grym, min fiskrätt var sådär 🙁

Igår drog jag ju av ett helt sjukt cirkelpass, låg bokstavligt talat i en hög på golvet efteråt haha! Sedan skrek min mage efter mat så otroligt så vi promenerade till VURMA för lunch. 

  

För mig blev det en härlig sallad med parmaskinka, kyckling, massa nötter och annat gott.

  

Nu är det söndag och vi ska gå och handla middag! Jag behöver verkligen tips på rätter att ha i matlådor nu, har tröttnat helt på mina vanliga! Behöver er hjälp nu, hit me!   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar