Annons
AnnonsOCH SÅ BLEV MAN MED IPHONE6!


Och så gick jag äntligen och blev med iPhone 6. Så glad! Den kommer vara så himla bra att ha, speciellt med en bättre kamera. Så även ni som bloggläsare borde vara glada 😉 Jag kommer fortsätta att använda min systemkamera så ofta jag kan, men ibland orkar man helt enkelt inte släpa på den och då är detta ett helt fantastiskt alternativ!

 

På bilden ser ni förutom min älskade nya ägodel även lite nya härliga grejer från The Healthy Box. Ska bli kul att testa! Och såklart min älskade ananas, haha. Jag älskar verkligen att köpa färsk frukt, och nu har äntligen högsäsongen börjat <3

Hoppas ni ska eller redan sover riktgt gott. Hörs mer imorgon!

Xx, Amelie  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar