Annons
AnnonsNyårslöften


Hej fina,

Har ni börjat spåna på era nyårslöften än? Kanske något hälsorelaterat? Jag tror kanske inte direkt på att maxa i januari, och sedan tröttna fram i mitten på februari.. Träning och hälsa är en livsstil, något man måste få in i sin vardag. En hälsosam förändring av sin livsstil sker inte över en natt, och går du ut för hårt kommer du garanterat att tröttna. Bättre att successivt lägga in för att så småningom öka på sina träningspass. Och att kanske utesluta socker och snabba kolhydrater 6 dagar i veckan, för att få äta lite sådant framåt helgen. Man får hitta sitt sätt helt enkelt..

För egen del är det helt klart att dra ned på tillsatser i min kost. Vad gäller mat så äter jag bra och ”clean” mat. Mycket grönsaker, långsamma kolhydrater och bra proteinkällor. Men det blir mycket proteinpulver och bars, fun light och Celsius. Det måste dras ned på. Jag är också en riktig torsk på koffein, där intaget också ska sänkas. Ni ser, trots att man lever hälsosamt så kan det alltid bli bättre. Och ett nytt år är en bra chans att förändra sådana här småsaker.

I övrigt skulle jag så gärna hitta ett sätt att arbeta kontinuerligt med välgörenhet, att hjälpa unga tjejer som mår dåligt har jag brunnit för och velat i flera år. Frågan är bara hur i hela världen jag skulle kunna få in det i ett redan hysteriskt späckat liv..

IMG_0344

 

Jag bjuder på en bild från Ibiza i somras. En av de bästa resorna jag gjort<3 För övrigt ska jag inom de kommande veckorna publicera en nyårsresumé. Mest fokus på den hälsoresa som jag gjort, som faktiskt är ganska ordentlig..

Berätta gärna om era nyårslöften! Vi ska inspirera varandra :}

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar