Annons
Annons#NTCTOURSTOCKHOLM


Hej fina ni!

Vilka dagar Stockholm bjuder på va! Lite lite solglimtar, man får ju vara glad för det lilla 😉

Jag försöker ta lite mer ledigt nu såhär mitt i sommaren, även om att man med mitt jobb (egenföretagare och bloggare) väl riktigt aldrig är ledig 😉 Men jag försöker passa på att göra så mycket kul saker som möjligt. Som att vara med mina vänner. Har nog hängt med tjejkompisar varje dag en period – tänk vad sånt gör för livsglädjen! Bara som igår, när Linn och jag promenerade och satte oss vid Nybrokajen i kvällssolen. Sån kvalitetstid!
 

Apropå roliga saker var ju jag och min Hanna i Kungsan hela helgen. Det var ju dags för NTC Tour Stockholm!

  
  

Morgonen började med en helt fantastisk frukost på AWBs kontor. AWB är PR-byrån som jobbar med NIKE i Sverige. Frukosten var såklart supergod och nyttig. Chiapudding och gröna juicer in my <3!

  

Älskar Girl powern som NIKE och NTC står för. Just do it!  

Snacka om träningsglädje!

  

 

Helt fantastiskt event, vilket jäkla drag det var när hela 1200 tjejer tränade tillsammans och det bara dunkade musik i hela Kungsan. Både jag och Hanna fick gåshud!
  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar