Annons
AnnonsNOMINERAD I GULDHJÄRTAT 2015


Det här är helt fantastiskt stort för mig. För snart ett år sedan bestämde jag mig för att följa min dröm. Att få arbeta med det jag brinner för, att hjälpa människor till bättre hälsa. Jag sa upp mig från mitt heltidstjobb för att göra det jag älskar, det var det läskigaste och bästa jag gjort.
Och nu är jag nominerad till Årets PT i Guldhjärtat 2015 – jag skulle bli så fantastiskt glad om ni ville lägga er röst just på lilla mig! <3

Dessutom kan man rösta varje dag, så rösta på HÄR, det skulle betyda så himla mycket!

Nomineringen:

  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar