Annons
AnnonsNJUTA AV LÖRDAG


Godmorgon fina ni!!

Hur mår ni? Jag mår bra! Älskar lördagar, det är något härligt i luften hela dagen. Igår körde jag ett riktigt svettigt benpass, så härligt att bara jobba igenom hela benen (fokus på rumpan!) och inte känna någon stress. Tror jag var på gymmet i hela 2 timmar. Men då träffade jag också lite kompisar så det blev lite snack, samt paus för en proteinbar mitt i passet haha. Fick en energidipp och ville orka maxa passet hela vägen in i mål.
Sedan åkte jag hem och lagade middag och drack rödvin med mannen min. Ska lägga upp receptet på köttfärsbiffarna vi gjorde sen, det blev så gott!!
Såhär såg passet ut i alla fall:

Värmde upp med lite cardio på trappmaskinen
Sumo squats fri stång 4 x 10
Sumo mark (ny favorit!) 3 x 10, 1 x 5 (TUNGT)
Front sumo squats 3 x 10
Sumo squats på två lådor med en vikt i händerna 3 x 10
Enbensböj på låda 5 ggr/ben x 3
Hip thrusters 3 x 8
Donkey kicks i cable 10/ben x 3
Maskin jag inte vet vad den heter haha men tränar rumpan iaf 10 x 3
Benpress 3 x 10
Omvänd abductor 3 x 12

Ser fram emot duktig träningsvärk. Nu ska jag njuta av lördagen!
Puss puss

imageimage
image
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar