Annons
AnnonsNikes


Jag älskar verkligen mina Nikes. Jag skulle kunna bygga upp en hel garderob med träningsskor i alla dess färger, och väljer mina sneakers tusen gånger hellre än high heels. Tänk en walk in closet med hälften full av Nikes. Dröm!

Dessa är nog mina favoriter, men de börjar bli ordentligt slitna nu så snart är det nog dags för ett par nya. Jag älskar när träningsskorna har en väldigt tunn sula, är lätta och knappt väger någonting. Älskar känslan av att flyga fram när jag springer, säkert en mental grej men känns lättare än att benen ska kännas ännu tyngre på grund av tunga klumpiga skor haha!

Dessa fungerar också kanon när man kör exempelvis ben i gymmet, trots att jag nästan hellre kör utan skor när jag har legday 😉 Nu ska jag iväg och köra ett bättre rumppass!

Kramar,

Amelie

DSC_0046

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar